کمپرسور اسکرو یا کمپرسور پیستونی؟ کدام را انتخاب کنم؟

کمپرسور باد که احتمالا شما هم آن را بیشتر با نام دستگاه پمپ باد یا پمپ هوا می‌شناسید، محصولی پرکاربرد در مراکز صنعتی و اداری است. البته برخی مدل‌های آن کاربرد خانگی و مسکونی هم دارد. همان‌طور که می‌دانید تجهیزات هیدرولیکی و پنوماتیکی به کمک هوای فشرده انرژی و حرکت مکانیکی تولید می‌کنند. وظیفه اصلی تولید این هوای فشرده برعهده کمپرسور باد است. بد نیست بدانید که پمپ هوای داخل آکواریوم هم نوعی کمپرسور باد کوچک است. از مهمترین انواع کمپرسور باد، کمپرسور اسکرو و کمپرسور پیستونی هستند که در ادامه بیشتر با هریک آشنا میشویم تا با خیال راحت بتوانید انتخابتان را نهایی کنید.

کمپرسور پیستونی

در واقع این کمپرسور، پرکاربردترین و پرفروش‌ترین مدل بازار است که کارایی‌های متنوع و زیادی دارد. از این پمپ باد می‌توانید در موارد زیر استفاده کنید:

کمپرسور پیستونی

  • کارگاه‌ها
  • گاراژها و تعمیرگاه‌ها
  • کسب و کارهای کوچک
  • کارهای ساختمانی و ساخت‌وساز

احتمالا حدس می‌زنید که عملکر این مدل پمپ باد مانند موتور پیستونی خودرو است. از نظر کارایی هم این دستگاه به دو مدل زیر تقسیم می‌شود:

  • کمپرسور روغنی: در این مدل نیاز داریم تا قطعات موجود در کمپرسور به سرعت حرکت کنند. به همین دلیل اجزای حساسی چون میل لنگ و شاتون داخل روغن قرار می‌گیرند تا به دلیل تحرک زیاد میزان اصطکاک با رینگ پیستون و جداره سیلندر کمتر شود.
  • کمپرسور بدون روغن: در این مدل خبری از روغن برای روانکاری نیست و در عوض جنس رینگ پیستون پلیمری است و محفظه سیلندر را هم می‌توانید تعویض کنید. این نوع رینگ پیستون کمک می‌کند تا پیستون خیلی راحت داخل سیلندر حرکت کند و حتی صدای دستگاه نیز کاهش یابد.

کمپرسور اسکرو

یکی دیگر از مدل‌های قدرتمند بازار که کاربرد زیادی دارد و به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فردش امکانات خوبی را ارائه می‌کند، کمپرسور اسکرو است. هر جایی که به هوای فشرده بیش از 1000 لیتر بر دقیقه نیاز داشته باشید، بهترین گزینه شما کمپرسور اسکرو خواهد بود. این مدل صدای کمی دارد و می‌تواند بدون توقف کار کند که همین موضوع باعث برتری آن نسبت به مدل پیستونی می‌شود.

کمپرسور اسکرو

در این مدل از دو روتور مارپیچی نر و ماده استفاده می‌شود که با چرخش آنها هوای مورد نیاز مکش شده و فشرده می‌شود. اگر به هوای فشرده تا فشار 10 بار نیاز دارید، می‌توانید از هر دو مدل کمپرسور پیستونی یا اسکرو استفاده کنید. اما اگر به حجم هوای فشرده زیاد (بیشتر از 1000 لیتر در دقیقه) نیاز داشته باشید، قطعا مدل اسکرو پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

اگر قصد خرید کمپرسور باد داشته باشید، وقتی وارد بازار می‌شوید مدل‌های مختلفی را می‌بینید که انتخاب را برای شما سخت می‌کند. نکته مهم دیگر اینجاست که در شرایط فعلی بازار، قیمت کمپرسور باد هم متفاوت است و همین مسئله هزینه‌ها و بودجه‌ای که داریم باعث می‌شود دست به عصاتر حرکت کنیم و وسواس بیشتری به خرج دهیم. در نتیجه توصیه می‌شود که خرید خود را از جایی مطمئن انجام دهید که علاوه بر بررسی تخصصی نیاز شما و پیشنهاد بهترین نوع کمپرسور، خدمات پس از فروش و پشتیبانی مناسبی داشته باشد تا بعد از خرید در صورت بروز مشکل، بتوانید به راحتی به آنها مراجعه کنید.

6 پاسخ
    • کمپرسور صفوی
      کمپرسور صفوی گفته:

      سلام
      جهت برقراری ارتباط با کارشناسان ما میتوانید با شماره تلفنهای
      09124839357
      09109385283
      02146852879
      تماس حاصل نمایید. همچنین میتوانید شماره تلفن خود را ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

      پاسخ
    • کمپرسور صفوی
      کمپرسور صفوی گفته:

      سلام دوست عزیز
      لطف کنید با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید تا همکارانمان با توجه به نیازتان لیست قیمتها را اعلام کنند.

      پاسخ
    • کمپرسور صفوی
      کمپرسور صفوی گفته:

      با سلام، انتخاب کمپرسور اسکرو یا پیستونی بستگی به حجم و فشار مورد نیاز شما دارد. کمپرسور پیستونی هوا را به وسیله حرکت پیستون ها درون سیلندر فشرده می سازد. کمپرسور های پیستونی برای شرایط کاری که در ادامه توضیح داده می شود مناسب اند. امکان تامین طیف وسیعی از فشار را دارند. ( از ۷ بار تا ۱۰۰ بار). برای تامین حجم های پایین هوا مناسب هستند ( حجم های زیر ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه ) کمپرسور های پیستونی ، کمپرسور های نسبتا کوچکی هستند ( به طور رایج حداکثر تا ۷ کیلو وات توان ) این کمپرسور ها معمولا در واحد های صنعتی و کارگاهی متوسط و کوچک به کار می روند. عموما قیمت کمپرسورهای اسکرو از پیستونی بیشتر است اما این مقایسه باید به طور دقیق و بر اساس نیاز شما صورت گیرد.
      کمپرسور اسکرو به وسیله حرکت دو روتور مارپیچی و عبور هوا از میان خود، هوا را فشرده می سازند.
      کمپرسور های اسکرو برای فشار های پایین ( ۷- ۱۰ bar فشار ) ولی در ظرفیت و حجم های بالا ( بالای ۱۵۰۰ لیتر در دقیقه ) و استفاده مداوم و ۲۴ ساعته مناسب هستند. این کمپرسور ها از ۱۵ kw شروع می شوند تا کمپرسور هایی با ۷۵۰ کیلو وات قدرت الکتروموتور.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *